Fødevareindustri
I fødevareindustrien er der masser af muligheder for, at enhver virksomhed til eksempel kan skabe højere effektivitet i produktionen og større gevinster i hele værdikæden ved hjælp af forskellige tiltag inden for vakuumteknologi.
Hos Dansk Pumpe Teknik har vi ved hver eneste projektering og montering af nye vakuumpumpeanlæg såvel som ved forbedringer af vakuumanlæg skabt det grundlag for vores kunder, at de har kunnet generere en større produktionseffektivitet samtidig med, at de har opnået store besparelser på forskellige omkostningsposter.
Disse resultater er generelle i fødevareindustrien, og vi ved fra flere af vores samarbejdspartnere i pumpebranchen, at de har skabt lignende resultater for deres kunder.
Når vi påtager os, at forestå forbedringer på eksisterende vakuumanlæg eller projektere og installere helt nye vakuumsystemer, så er det vores målsætning at hjælpe vores kunder i fødevareindustrien med at skabe så mange gevinster som muligt. De vakuumanlæg, som vi procesberegner, monterer og indstiller er hver især skræddersyet til virksomhedens behov og er blandt andet rettet mod et eller flere af følgende områder:
Lukket transport af emner som fx:
- Kødprodukter, mejeriprodukter og andre fødevarer.
- Biprodukter (især fra slagterier) til videre forarbejdning.
- Affaldsprodukter.
- Lukkede rørsystemer til transport af emner.
- Bedre systemer til opsamling af affald og især blod.
- Korrekte indstillinger af vakuumpumper og vakuumanlæg.
- Rengøringseffektive rørsystemer sikrer et mindre vandforbrug.
- Varmegenvinding fra vakuumanlægget.
Tag os med på råd når tiden er inde til at undersøge de vidtspændende muligheder og procesfordele inden for vakuumteknik.